background image

Samenwerking

Ik ben niet de enige die op deze manier geniet van de natuur. Er zijn anderen met wie ik samenwerk om je een aanbod te doen dat je (hopelijk) niet kunt weerstaan. Zodat steeds meer mensen moeder aarde echt leren kennen.


Samen met Arne geef ik overleef cursussen

Overleven met een glimlach.

BareFeet survival is opgericht om mensen het oergevoel weer te laten ontdekken. Het vertrouwen hervinden in wat je zelf kan met weinig of geen moderne hulpmiddelen. Geen vluchtige blik meer, maar een glimlach en een verlangen naar het bos, naar de wilde natuur.

Barefeet heeft zijn basis in Gelderland.
--> naar de site van Barefeet survival

 

 


Met Marijke doe ik de Dag van de Maan.

Waar natuur en mensen samen komen, daar gebeuren mooie dingen.

De kleine wilg heeft tot doel mens en natuur met elkaar te verbinden. Dit doet zij door het verzorgen van cursussen en workshops natuurbeleving.

De Kleine wilg combineert de oeroude kennis en tradities van natuurvolkeren met de huidige kennis van de biologie.

Zij geeft workshops en een jaarcursus natuurbeleven, maar zij doet ook aan natuurcoaching.

De kleine wilg heeft zijn basis in Noord Holland.
--> naar de site van De Kleine Wilg

 

 


Bastiaan is onze gast-instructeur

Van Bastiaan heb ik veel technieken geleerd, en hij heeft mijn ogen geopend voor de lessen van Moeder Aarde. We hebben samen heel wat uurtjes in het bos doorgebracht. Hij woont nu in Zweden, maar hij geeft nog eens per jaar bij Barefeet Survival een cursus in Nederland.

Als je twijfels hebt of spiritueel bewustzijn bestaat of je wilt er achter komen hoe jij spiritueel bewustzijn functioneel kunt gebruiken of wil je spiritueel bewustzijn eens ervaren.....dan is dat een cursus voor jou.

Hij geeft ervaringscursussen in overlevingstechnieken en natuurbeleving. Alle cursussen hebben hetzelfde doel: Thuis op aarde. Door te leren overleven met alleen de aarde als hulpmiddel.

Kokopelli heeft zijn basis in Zweden
--> naar de site van Kokopelli