background image

Ydra Mundi

Ontmoet moeder Aarde

Zie je wel eens de witte achterkanten van de herten als je in het bos bent? Wil je ook de andere kant wel eens zien? Luisteren naar de verhalen van het bos ? Het bos echt ontmoeten?

Ree in bos

Dat kan!

Ydra Mundi geeft met Barefeet Survival workshops in natuurlijk bewustzijn om je beleving in de natuur te verdiepen. Als je het bos echt wilt ontmoeten helpt stil zijn, een open blik, luisteren en rustiger bewegen. Misschien ga je wel sluipen of zelfs stilzitten. De vogels zullen je vertellen of je het goed doet.

Zo word je meer een deel van het bos. Zie je de herten voor ze jou opmerken, maar je zult zien, er zijn ook nog andere dieren, planten en bomen in het bos. En zij vertellen allemaal hun verhaal aan wie er maar wil luisteren. Wie weet ontmoet je ook je eigen natuurlijke kant als je tot rust komt en stil bent. Want jij bent een onderdeel van die wilde natuur. En die wilde natuur is een onderdeel van jou!

En er valt nog veel meer te beleven in het bos als je er gaat overleven. Na verloop van tijd voelt het alsof je er thuis bent en wordt overleven: leven.